Båtførerkurs, sikkerhetsutstyr og praktisk båtføring

Båtførerprøven

Spennende undervisning, profesjonelle instruktører og sikkerhetsfokus

ALT på 1 dag –  GØY og ENKELT
Kr 1.290 + eksamensavgift

D5L - Fritidsskipper

Fritidsskipper, eller D5L, bygger videre på pensum fra båtførerprøven. Kurset gir deltakeren rett til å føre fartøy fra 15 til 24 meter.

Praktisk båtkurs

Et praktisk kurs som gir deg basisferdigheter i å kjøre båt. Varighet 4 timer. Pris kr 4500 pr. person, eller kr 3600 pr. kurs i egen båt.

Kurs for bedrifter

Generell føring av både fritids- og nyttefartøy, samt navigasjon og andre elementære emner for å kunne ferdes på sjøen på en ansvarlig og trygg måte.

Livreddende produkter

 • Secumar Redningsvest Mini 15-30 kg

  kr 2590
  Kjøp
 • Secumar Junior 20-50 kg

  kr 2590
  Kjøp
 • Secumar Ultra 170 Svart/grå

  kr 1390
  Kjøp
 • Secumar Survival 275 marineblå

  kr 3790
  Kjøp

BÅTFØRERPRØVEN – GØY OG ENKELT

Det er hovedsakelig unge mennesker som tar båtførerprøven. Vi mener at de beste til å kommunisere med unge voksne, er andre unge vokse med erfaring og kunnskap. Gjennom målrettet undervisning og fokus på kvalitet, gjør Trygg Ombord det gøy og enkelt å ta Båtførerprøven. Vi holder spennende og lærerike kurs rettet mot unge voksne i alderen 14 til 40 år.

KURS & OPPLÆRING

Vi tilbyr kurs til båtførerprøven, D5L, praktiske båtførerkurs og kurs for bedrifter og foreninger. I 2017 holdt vi over 200 kurs i hele landet. Vi er 20 dyktige instruktører med bakgrunn fra Sjøforsvaret og Kongelig Norsk Seilforening og som har en lidenskap for båtlivet.

REDNINGSVESTER

Vi tar din sikkerhet på alvor! Hvert år skjer det tragiske ulykker på vannet som ofte kunne vært avverget dersom man hadde tatt de rette forholdsreglene. Vi tilbyr godkjente redningsvester av ypperste kvalitet til alle aldre og alle formål. Som sertifisert servicestasjon for Secumar redningsvester kan vi også hjelp deg med service og vedlikehold.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Trygg ombord

Ved å tilby båtførerprøven, ulike kurs, sikkerhetsutstyr og praktisk båtføring, 
ønsker vi å få flere til å bli trygge ombord.

Vi er lidenskapelig opptatt av båtliv, sjøvett og gode sommerminner. Med profesjonell tilnærming og solid kompetanse, tar vi sikkerheten din på alvor og gir deg den kompetansen, kunnskapen og opplæringen som kreves for en flott opplevelse i skjærgården.

VÅRT FORMÅL

Trygg Ombord ønsker å hjelpe folk i alle aldre med å få mer kunnskap og kompetanse slik at de kan navigere og føre en båt på en sikker og god måte. Sammen med deg ønsker vi å legge til rette for gode båtopplevelser og å skape gode sommerminner.

VÅRE VERDIER

Ved hjelp av riktig opplæring, kompetanse og kunnskap ønsker vi å forbedre ulykkesstatistikken til sjøs. Det er ikke mye som skal til for å kunne nyte sommeren og skape gode minner til sjøs.

VÅRE REDNINGSVESTER

Vi tilbyr Secumar redningsvester i Norge. Vi har redningsvester tilpasset både privat og profesjonelt bruk, og redningsvestene vi tilbyr brukes av Forsvaret, Statoil, Politiet og Røde Kors.

BÅTFØRERPRØVEN NETTKURS

BEGYNN GRATIS NÅ

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]