Båtførerprøven Ekspresskurs fra TryggOmbord

Alt på 1 dag med eksamen og kursgaranti, KUN 1.690,- i en by nær deg!

PÅMELDING TIL BÅTFØRERPRØVEN EKSPRESSKURS

Ved påmelding på våre ekspresskurs får du automatisk tilgang til vårt komplette nettkurs.Hos TryggOmbord kan derfor starte forberedelsene til kurs allerede ved påmelding. Med kombinasjonen av digital ressurser og profesjonelle instruktører, tilbyr vi den beste kombinasjonen for at du er klar til å avlegge eksamen på slutten av våre kurs.

Alt på 1 dag med eksamen og beståttgaranti, kun 1.690,- i en by nær deg.

Eksamensavgift for utstedelse av sertifikatet betales direkte til båtførerregisteret.no

Hos oss skal alle bestå båtførerprøven og vi gir deg derfor beståttgaranti. Skulle du være uheldig på eksamen spanderer vi selvfølgelig nytt kurs!

Akkurat nå kan du velge et av våre 3 kurs fordelt på 3 byer over hele landet. Vi ønsker deg velkommen til kurset!

Ekspresskurs

Prinsens gate 6, 0152 Oslo941 37 224Citybox Oslo Hotel

Båtførerprøven Ekspresskurs - Melde på med en venn kun 1290,- / ekstra 100,-/venn

Har du meldt deg på men ikke fått e-post? Lurer du på om du er påmeldt? Du har meldt deg på men ikke fått tilgang til nettkurs?Se svar her

HVEM MÅ TA BÅTFØRERPRØVEN?

  • Båtførerprøven er obligatorisk for alle som er født etter 01.01.1980 og skal føre fritidsbåt med lengde over 8 meter eller motor større enn 25 hestekrefter.
  • Gamle båtførerbevis vil fortsatt være gyldig.
  • Alle født 01.01.1980 eller senere med båtførerbevis uten bilde må få byttet beviset inn i et nytt med bilde. Ta kontakt med Norsk Test AS.

PRAKTISK INFORMASJON OM KURSET

  • Pris 1.690,- + eksamensavgift på 837,- for utstedelse av sertifikatet betales til Norsk Test AS.
  • Før kurset må du melde deg opp til eksamen på Båtførerregisteret.no.
  • Du får tilgang til del 1 av vårt Nettkurs ved påmelding til fysisk kurs. Det forventes at du har gått gjennom dette før oppmøte.
  • Eksamen tar en time etter oppsummeringen av pensum med instruktør, hvor det er muligheter til å stille spørsmål.
  • Påmeldingen er bindende og ved fravær blir ikke kursavgiften refundert.

KURS + EKSAMEN PÅ 1 DAG

Vi gjør det GØY og ENKELT å ta båtførerprøven.
Vi sender deg forberedelseshefte og del 1 av vårt nettkurs ved påmelding, og holder fysisk ekspresskurs på én dag med eksamen på slutten. Du får låne alt kursmateriell gratis på kurset.

ERFARNE INSTRUKTØRER

Mer enn 20 000 deltakere har bestått Båtførerprøven med TryggOmbord.
Våre instruktører har erfaring fra Sjøforsvaret og over lengre tid jobbet under maritime forhold både i inn- og utland. Du kan være sikker på god opplæring og tilrettelagte forhold som elev hos oss!

KURSGARANTI

Kursgaranti fra TryggOmbord gir deg nytt kurs gratis hvis du ikke består. Vi vil overføre vår kunnskap til deg, så om du trenger mer enn ett kurs så betaler du kun for det første kurset. Meld deg på kurs med garanti her. Garantien er gyldig i 12 måneder.

FORBEREDENDE NETTKURS

Når du melder deg på fysisk kurs, får du også tilgang til del 1 av vårt nettkurs som et ledd i forberedelsen. Det er forventet at du har sett gjennom del 1 av nettkurset før oppmøte. Dette er for å få et mer effektivt kurs i klasserommet. Hvis du forhåndsbetaler ved bestilling, får du tilgang til hele nettkurset.

KURSSTEDER I HELE LANDET

TryggOmbord holder kurs i hele landet: Oslo, Asker, Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Skien, Arendal, Kristiansand, Bodø, Sandnes, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad, Narvik o.fl.
Finn din by i vår kurskalender!

EKSAMEN ETTER KURSET

Prøven består av 50 flervalgsoppgaver som man må bestå med minst 80% riktige svar. Tillatte hjelpemidler: Kart, navigasjonsutsyr, skrivesaker, blankt notatark og kalkulator (ikke mobiltelefon).