Velkommen til Tryggombord Dashboard

Kommunikasjon...

I Dashboardet kan vi kommunisere med hverandre. Du er automatisk lagt til i en Instruktør- gruppe, slik at informasjon enkelt kan deles. Det er også knyttet et forum opp mot denne gruppen, slik at du enkelt kan publisere tilbakemeldinger der. 

Finn ditt Fagstoff

Plansjer, dokumenter og annet nyttig fagstoff finner du i ditt Dashboard. Beveg deg inn på egnet kurs (f. eks. D5L) og finn fanen “Fagstoff”. Det er også hverfra du begynner presentasjonene når du holder kurs. 

Håndbok

Informasjon om kursgjennomføring, kurslokale og annen relevant dokumentasjon finner du også i Dashboardet. Besøk “Håndbok” fanen i ditt Dashboard. 

Deltaker- håndtering

Deltakernes porgresjon (eksamen, praksisseilas og fartstid) blir loggført på denne siden, slik at vi alle har full kontroll. 

Nettkurs i bruk av Dashboard

Når du er inne på D5L- Dashboard kan du navigere deg frem til siden som heter “Ny Instruktør”. Der vil et enkelt videokurs i hvordan bruke Dashboardet være tilgjengelig. 

Og mye mer...

Intensjonen med dette Dashboardet er at vi alle kan være med å påvirke det faglige produktet, og lettere kunne kommunisere forslag. Dette Dashboardet vil alltid være under utvikling og vi tilfører nytt materiale og nye funksjoner etterhvert som vi ser behovet. 

HUSK! Denne siden er på ingen måte ferdig, og er i en form for “Beta- versjon”. Dersom du ser feil eller mangler, vennligst legg igjen et innlegg i forumet. 

BÅTFØRERPRØVEN NETTKURS

BEGYNN GRATIS NÅ

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]