BÅTFØRERPRØVEN NETTKURS

Vårt komplette Båtførerprøven Nettkurs lærer deg alt du trenger for å bestå Båtførerprøven. Kjøper du nettkurs hos oss får du mulighet til å ta eksamen på et av våre mange testsentere rundt om i landet.

START GRATIS NÅ

BÅTFØRERPRØVEN SOM NETTKURS

En ny måte å ta Båtførerprøven på

FRA 690,-

BÅTFØRERPRØVEN FRA DER DU VIL

Nettkurset består av komprimerte videosnutter som går rett til kjernen av det du skal lære deg. Vi har også lagt til Quizzer underveis så du kan sjekke om du har forstått det som trengs for å kunne bestå Båtførerprøven. 

Et komplett Båtførerprøven Nettkurs

Tryggombord har lang erfaring med å holde kurs i klasserom. Vi har nå laget et Nettkurs som lærer deg akkurat det samme du ville lært i et klasserom. Du kan til og med stille oss spørsmål underveis!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Alle som er født etter 01.01.1980, som er over 16 år, og som skal føre båt som er lengre enn 8 meter eller har mer enn 25 hestekrefter må ha båtførerprøven.

For å kunne avlegge Båtførerprøven må du være fylt 14 år. Likevel vil du ikke motta sertifikatet før du har fylt 16 år. 

Ekspresskursene våre gir deg tilgang til Del 1 av vårt nettkurs for forberedelse. Resten lærer du i klasserom hos en profesjonell instruktør. Eksamen gjennomfører man på slutten av dagen. 

Nettkurset er et komplett nettkurs som er basert på våre klasseromskurs. Kurset består av videoer, quizzer, bilder og tekster. Du lærer deg alt du trenger for å bestå Båtførerprøven, og holder like høy kvalitet som våre klasseromskurs. Du kan melde deg opp til eksamen når du er klar, enten som VideoOvervåket eksamen eller eksamen hos oss. 

Dersom du har meldt deg opp til Ekspresskurs vil eksamen bli gjennomført på kursstedet på slutten av dagen.

Dersom du har meldt deg opp til nettkurs kan du velge mellom å melde deg opp til VideoOvervåket Eksamen hos Båtførerregisteret.no eller delta på eksamen hos oss. Du melder deg opp til eksamen hos oss ved å velge egnet kurs og melde deg opp til «Kurs på nytt».

Uansett må du melde deg opp på båtførererregisteret.no og betale for eksamensavgiften før du kan avlegge eksamen.