Loggføring av kostnader og inntekter

Som et tiltak for å kunne bedre følge med på kostnader for hvert enkelt kurssted må alle instruktører benytte seg av et kalkulatorskjema etter hvert enkelt kurs. Skjemaet finner du i Dashboardet, eller ved å følge denne lenken.

Hvilke kostnader?
Kostnadene du skal loggføre er de reisekostnadene du også legger til grunn når du beregner hvilke sum du fakturerer. Det vil si etter statens billigste satser, som er nærmere beskrevet i denne håndbok- artikkelen.

Hvilke type kurs?
Skjemaet skal kun fylles inn for Båtførerprøven klasseromskurs og Webinar, og skal fylles inn av ansvarlig kursholder. Skjemaet skal fylles inn før eller samtidig som faktura sendes inn.

Det skal fylles inn ett skjema for hvert enkelt kurs du gjennomfører. Dersom du holder to kurs ila. en helg skal det da leveres inn ett skjema per. kurs.

Hvorfor?
Formålet med dette skjemaet er for at Tryggombord enklere kan få en oversikt over kostnadene og inntektene forbundet med et kurs. Formålet er ikke for å ettergå fakturaer til den enkelte kursholder. Intensjonen er å enklere få en kostnadsoversikt, og se etter måter å kunne forbedre vår kursplanlegging.

Updated on 10. mars 2021
[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]