Tips til regnskapsprogram

Hvorfor? #

Du må ikke ha avanserte regnskapsprogram for å drive et ENK. Noen nøyer seg med et excel regneark, andre ønsker litt mer automatisering i prosessen. Som et tips er det alltid lurt å benytte seg av et program, slik at det blir lettere å ha kontroll på inntekter og utgifter. Da vil også innlevering av årsregnskap gå enda lettere!

Fiken (169/mnd) #

Fiken er et svært enkelt og populært regnskapsprogram som gjør bokføring til en lek. Med to knapper som sier “Jeg har solgt noe” og “Jeg har kjøpt noe”, gjør de det enkelt å føre inntekter og kostnader. Programmet har også mer avanserte innstillinger, og ekstremt god support. Kan integreres med DNB, Sparebanken Vest, Sparebank 1 og Sbanken for automatisk import av kontobevegelser, saldo bankkonto og sending av betalinger til nettbank.

Følger med app slik at du enkelt kan ta bilde av dine utlegg og sende rett til din Fiken- konto.

169/mnd er minsteprisen, og du kan legge til moduler som gjør mer. Av erfaring er dette ikke nødvendig, og 169/mnd er det du ender med å betale. Fiken har også egne systemer for innsending av årsregnskap, slik at det blir enda lettere.

Conta (99/mnd) #

Ganske likt som Fiken, bare litt enklere funksjonalitet. Inkluderer regnskapsprogram, fakturering og mobilapp. Passer for de fleste som driver ENK av den størrelsen våre konsulenter gjør.

Denne artikkelen bør oppdateres med flere alternativer! Har du noen tips? Send en mail til andre@tryggombord.no så kan vi gjøre det enklere for nye instruktører å sette i gang!

Updated on 7. januar 2021
[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]