iZettle

Man får tilsendt innloggingsinformasjon til iZettle på mail. Last ned app’en og logg inn for å bli kjent med iZettle. Gå inn på Innstillinger i menyen til venstre og fjern valgene for betaling med kontant og Vipps. Vi har ennå ikke funnet en brukbar løsning for Vipps når det er flere kurs samtidig. Åpne din egen kasse, og bruk alltid din egen innlogging!

Koble til kortleser

Skru på Bluetooth på mobilen. Skru på kortleseren (på toppen). Hvis noen andre har brukt kortleseren før deg så må den parres med mobilen. Trykk og hold inne OK-knappen (blå) til Bluetooth-symbolet vises i skjermen. Nå kan du finne den på mobilen din. Velg OK på begge og de er klare til bruk.

Betaling

Trykk på ”Bibliotek” i menyen til venstre. Hvis alle produktene er listet opp så må du sveipe til venstre for å komme til mappene. Åpne mappen ”Tryggombord” og velg ønsket produkt (1290,- for de fleste kursene, men 990,- enkelte steder). Trykk flere ganger på produktet hvis flere skal betale sammen. Ved dagens første betaling må man velge sin egen kasse. Trykk på ”Kort” nederst. Nå er terminalen klar for å ta i mot kort. iZettle godtar norske bank- og kredittkort (Visa og MasterCard), men ikke Diners, American Express og lignende. Husk å stenge kassen når kurset er ferdig. Det kan hende noen kommer til prøven som privatister og skal betale for det.

Updated on 3. januar 2021
[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]