Om oss

OM OSS

LITT OM TRYGGOMBORD

Bakgrunn

I juli 2011 var det to dødsulykker med fritidsbåter i Tønsberg-området. Kim Aasland som vokste opp på Nøtterøy, tenkte på hvordan han kunne bidra for å unngå slike båtulykker i fremtiden. Med navigatørutdannelse fra Sjøkrigsskolen og fartstid på Marinefartøy, Kystvakten og seilskutene Christian Radich og Statsraad Lehmkuhl, har han mye kunnskap og kompetanse som han ønsker å dele med andre for å gjøre sjøen sikrere.

Det begynte med båtførerprøven som er obligatorisk for alle som er født senere enn 1980 og ønsker å kjøre båt. Derfor tok han utgangspunkt i at gode kurs til Båtførerprøven var en mulighet for å påvirke unge mennesker som skal kjøre båt til å tenke sikkerhet.

Vårt mål

Tryggombord vil formidle maritime kompetanse og grunnleggende kunnskap om båtlivet. Samtidig mener vi sikkerhet er viktig. Med kompetanse og respekt for sjøen, ligger alt til rette for at båtlivet er herlig.

 

0 +
Båtførerprøven- kurs siden 2015
0
Båtførerprøven instruktører
20 0
Holdt kurs siden 2015
0
D5L Instruktører

Tryggombord er et konsept fra Marine Safety AS. Org.nr 998 755 980

Kontaktpersoner

Kristine Moe

Instruktør og ansvarlig norsk uniform

Kristine har en Bachelor i Nautikk og en Master i Teknisk Maritim Ledelse fra Høgskolen i Sørøst-Norge. Hun har vært i Sjøforsvaret og jobbet med navigasjon i Kystvakten. Videre har hun jobbet i Farstad shipping på et offshore skip som støttet plattformer med oljeproduksjon.

Kristine er fra en båtfamilie og har vokst opp i motorbåt. Hun har selv en Sjømann 22 som hun er veldig glad i. Kristine er svært opptatt av sjømannskap og sikkerhet på sjøen, og ønsker derfor å dele sin kunnskap og erfaring med deg, slik at du blir trygg ombord.

André Eiklid

Sjef Tryggombord

André har vært instruktør for Tryggombord siden 2017, etter han var ferdig med førstegangstjenesten ombord KV Harstad i Kystvakten. Ved siden av instruktør- jobben har André studert Forretningsjus og Økonomi på Handelshøyskolen BI og har en bachelor derfra. Siden 2019 har André også vært ansvarlig for nysatsningen Trygg Seiling.

Etter uteksamineringen fra BI sommeren 2020 begynte André som Sjef Tryggombord. Han er fra en båtglad familie og er vokst opp i østfold- skjærgården.

Jesper Dønnestad

D5L Hovedinstruktør

Jesper har sin navigasjons-utdannelse fra Sjøkrigsskolen i Bergen, og har arbeidet som offiser på Fridtjof Nansen-klasse fregatter siden 2011. Han har arbeidet både med navigasjon og operasjoner i inn- og utland, og har gjennom sin tid i Forsvaret ført et bredt spekter av større og mindre båter og skip.

Jesper har hatt en 38-fots seilbåt som sin bolig i flere år, og nærhet til sjø og båt har dominert både privat- og yrkeslivet siden ungdomstiden. Som hovedinstruktør på D5L-kurset vil han gjøre sitt aller beste for å dele sin kunnskap og erfaring slik at du sitter igjen med en god kursopplevelse.

Kim Aasland

Daglig leder marine safety as

Tryggombord og Marine Safety er startet av Kim, som er utdannet på Sjøkrigsskolen i Bergen. Han har flere års erfaring som operativ offiser i Sjøforsvaret. Kim har seilt 3 ganger over Atlanterhavet med Statsraad Lemkuhl og Marinefartøy. Han har også erfaring som navigatør og sikkerhetsoffiser i Kystvakten i Barentshavet.

På bakgrunn av egen erfaring med flere ulykker på sjøen, kom ideen om oppstart av firmaet og hvordan vi skal bedre sikkerheten for sjøfolk! Tryggombord tilbyr flere typer kurs med fokus på sikkerhet for fritidsmarkedet. Marine Safety tilbyr redningsvester og sikkerhetsutstyr av høy kvalitet fra tyske produsenter.

BÅTFØRERPRØVEN NETTKURS

BEGYNN GRATIS NÅ

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]