Seilkurs

deltakere på seilkurs i seilbåt

Vil du lære å seile?

Vi tilbyr seilkurs som passer for deg, enten du er nybegynner eller på videregående nivå. 

Våre erfarne seilcoacher tilbyr lærerike kurs tilpasset deg, med fokus på sikkerhet og en trygg seilas.

Seilkurs tilpasset ditt nivå

Seiling er en sport, hobby og aktivitet som gir utrolig mye tilbake. For noen er seiling meditasjon, for andre er seilbåten der de tilbringer hele sommerferien. Vi vet også at for mange kan det virke litt skummelt å komme i gang med seilingen. Vi ønsker å hjelpe deg på vei!

Vi tilbyr seilkurs på både nybegynner og viderekommende nivå som skal sikre selvtillit i en seilbåt og ferdigheter slik at du gjennomfører trygge seilas.

Nybegynner:
Seilkursene for nybegynnere egner seg for deg som ikke har vært i seilbåt før eller har seilt veldig lite. Her står fokuset på sikkerhet og grunnleggende seile- prinsipper.

Videregående:
For deg som ønsker å få maksimalt ut av tiden din i seilbåt er dette seilkurset for deg. Egner seg for deg med erfaring eller som har vært en del på seilbåt før.

mann heiser seil på seilkurs
elever på seilkurs

1 Dags seilkurs

Bli med på 1 dags seilkurs ombord S/Y Trygg og lær det viktigste en seiler trenger å kunne for å gjennomføre et trygt seilas!

Kurset er tilpasset deg som er nysgjerrig på seiling eller ønsker en unik opplevelse for én dag. 

Kurset går over én dag i ca. 9 timer. Oppmøte 08:30 og vi er ferdige ca. kl. 17:30.

deltakere på seilkurs i seilbåt

2 Dagers seilkurs - Ettermiddag

Lær å seile på to ettermiddager!

Kurset gir en grundig innføring i sikkerhet på sjøen, seiltekniske begreper, viktige seileprinsipper, bemanning av ror og bruk av hjelpemidler på sjøen. 

Kurset er et ettermiddagskurs som går over 2 ettermiddager/ kvelder. Våre instruktører er erfarne seilere fra både sivil regattaseiling og Forsvaret.

Deltakere på seilkurs i seilbåt

Weekend seilkurs

Vårt mest komplette kurs. Meld deg på og bli en dyktig seiler!

Inkluderer nå ICC-sertifikat.

På weekend seilkurs blir du med på en skikkelig seilas. Som deltaker er du med på å planlegge seilasen i team og vurdere rute opp mot metrologi. Du får en solid kunnskap om seiling og lærer pensumet til ICC samtidig. 

Kurset tilpasses ferdighetsnivået hos deltakerne og vil variere noe fra kurs til kurs. Gjennom helgen vil pensumet for ICC gåes gjennom, og alle deltakerne vil få muligheten til å stille til utsjekk for ICC.

BÅTFØRERPRØVEN NETTKURS

BEGYNN GRATIS NÅ

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]