START GRATIS NÅ

BÅTFØRERPRØVEN SOM NETTKURS

En ny måte å ta Båtførerprøven på

599,-

Et komplett Båtførerprøven Nettkurs

Tryggombord har lang erfaring med å holde kurs i klasserom. Vi har nå laget et Nettkurs som lærer deg akkurat det samme du ville lært i et klasserom. Du kan til og med stille oss spørsmål underveis!

HØY KVALITET

DU HAR OSS I RYGGEN

Spørsmål underveis? Våre proffe instruktør hjelper deg.

START GRATIS

MER OM BÅTFØRERPRØVEN

KRAV OM OBLIGATORISK

BÅTFØRERPRØVEN

  • Obligatorisk båtførerprøven for alle født etter 01.01.1980 å føre fritidsbåt med lengde over 8m eller motor større enn 25hk.
  • Gamle båtførerbevis vil fortsatt være gyldig.
  • Alle født 01.01.1980 eller senere med båtførerbevis uten bilde må få byttet beviset inn i et nytt med bilde. Ta kontakt med Norsk Test AS.

PRAKTISK INFORMASJON OM EKSPRESSKURS

  • Eksamensavgift kommer i tillegg.
  • Før kurset må du melde deg opp til eksamen på Båtførerregisteret.no.
  • Eksamen tar en time etter oppsummeringen av pensum med instruktør, hvor det er muligheter til å stille spørsmål.
  • Påmeldingen er bindende og ved fravær blir ikke kursavgiften refundert.

Erfarne instruktører

Våre instruktører har erfaring fra Sjøforsvaret og har over en lengre periode jobbet under maritime forhold både i inn- og utland. Du kan være sikker på god opplæring og tilrettelagte forhold som elev hos oss.

Kursgaranti

Vi vil overføre vår kunnskap til deg, så om du trenger mer enn ett kurs så betaler du kun for det første kurset (gjelder kun Ekspresskurs). Garantien er gyldig i 12 måneder

Eksamen

Prøven består av 50 flervalgsoppgaver som man må bestå med minst 80% riktige svar. Tillatte hjelpemidler: Kart, navigasjonsutsyr, skrivesaker, blankt notatark og kalkulator (ikke mobiltelefon)

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Alle som er født etter 01.01.1980, som er over 16 år, og som skal føre båt som er lengre enn 8 meter eller har mer enn 25 hestekrefter må ha båtførerprøven.

For å kunne avlegge Båtførerprøven må du være fylt 14 år. Likevel vil du ikke motta sertifikatet før du har fylt 16 år. 

Ekspresskursene våre gir deg tilgang til Del 1 av vårt nettkurs for forberedelse. Resten lærer du i klasserom hos en profesjonell instruktør. Eksamen gjennomfører man på slutten av dagen. 

Nettkurset er et komplett nettkurs som er basert på våre klasseromskurs. Kurset består av videoer, quizzer, bilder og tekster. Du lærer deg alt du trenger for å bestå Båtførerprøven, og holder like høy kvalitet som våre klasseromskurs. Du kan melde deg opp til eksamen når du er klar, enten som VideoOvervåket eksamen eller eksamen hos oss. 

Dersom du har meldt deg opp til Ekspresskurs vil eksamen bli gjennomført på kursstedet på slutten av dagen.

Dersom du har meldt deg opp til nettkurs kan du velge mellom å melde deg opp til VideoOvervåket Eksamen hos Båtførerregisteret.no eller delta på eksamen hos oss. Du melder deg opp til eksamen hos oss ved å velge egnet kurs og melde deg opp til “Kurs på nytt”.

Uansett må du melde deg opp på båtførererregisteret.no og betale for eksamensavgiften før du kan avlegge eksamen.

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=22259]